Nyrkkeilijän letit

Nyt olen minäkin kokeillut tämän hetken hittikapausta, nimittäin ”Boxer Braids” -tyyliä. Pakko myöntää, että näissä tulee aika pikkutyttöfiilis, mutta sallittakoon se silloin tällöin. Kampaus oli nimittäin kivaa vaihtelua perus yhden letin kampaukselle ja oikeastaan myös pysyi pidempään muodossaan (kerrostetuilla hiuksilla aina tuppaa sivuhaituvat nousemaan esiin). Jakaus sai olla hieman sikin sokin ja letit solmin hollantilaisittain. Salaisuuteni lettikampauksissa on ehdottomasti kuivashampoo! Sillä saa kivasti pitoa hiuksiin ja näin letit pysyvät pidempään paikoillaan. Toki myös jos hiuksesi ovat todella liukkaat niin suolasuihke tai kuivashampoo ovat sinulle ehdottomat. Omat hiukseni ovat melko karheat, mutta pidän kuivashampoon karheutta lisäävästä vaikutuksesta silti.

 

placefordreams.boxerbraids.1.jpg

placefordreams.boxerbraids.jpg

Jos kaipaat lisää lettikampausideoita,

niin näitkö jo tämän edellisen postaukseni samasta aiheesta?

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *