Oxford

Oxford oli yksi kaupungeista, jossa vierailimme matkan toisena päivänä. Yövyimme lähellä Readingia ja sieltä ajettiin heti aamusta Oxfordiin. Kaupungin laitamilla on helppoja ”Park-and-Ride” -parkkeja, joihin saa auton kätevästi ajettua ja sitten kaupungin keskustaan pääsee bussilla. Näin ainakin ”vääränpuoleisessa” liikenteessä ajavalle helpottaa, kun ei tarvitse miettiä miten kaupunkien keskustassa saa pysäköidä. Oxford oli todella kaunis yliopistokaupunki. Harry Potterin maisemiin pääsi kuvauspaikoissa, vaikkakaan en mikään fani olekaan, niin olihan niitä hauska katsella. 

 

placefordreams.englanti.56.jpgplacefordreams.oxford.3.jpg

placefordreams.oxford.1.jpg

placefordreams.oxford.2.jpg

placefordreams.oxford.5.jpg

placefordreams.oxford.jpg

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *