Erilainen viikonloppuaamu

Vitsit kuinka outoa, nimittäin tänään on työpäivä! En muista milloin olisin viimeksi tehnyt viikonloppuna töitä, mutta nyt lupauduin vahtimaan erästä projektia näin lauantaina. Ei sillä, että tässä iässä enää nukkuisi koko päivää vapaallakaan, mutta eroaa päivä kuitenkin tavallisesta viikonlopusta. Tällä uhrautumisella ansaitsin kuitenkin hieman pidemmän juhannuksen, joten mikäs mukavampaa. Nyt ollaan jo aloitettu säiden vahtaaminen ja sormet ristissä toivotaan, että juhannussäät olisivat lämpöiset! Jos tällä kertaa voisi jättää toppatakin sekä kumisaappaat pakkaamatta 😉

 

placefordreams.aamupala.1.jpg

zorrothepomeranian.jpg

placefordreams.aamupala.jpg

 

 

Onneksi myös työpäivinä voi herkutella kunnon aamupalalla. Koiramme jatkaakin nyt kuorsaustaan ja minä ryhdyn töihin, mukavaa viikonloppua sinne!

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *