Englanti

Englannin reissusta on vielä jäänyt postaukset tekemättä. Pakko näin yleisenä sanoa, että menkää ihmeessä muuallekin, kuin vain Lontooseen! Englannin maaseutu oli niin hurmaava ja autoilu siellä oli ihmeenkin helppoa. Lensimme Gatwickiin, josta nappasimme heti vuokra-auton. Otimme hieman isokokoisemman auton, sillä matkalaukkumme oli mahduttava takakontiin. Vaihdoimme siis joka yö hotellia, joten laukut heitettiin aina aamulla konttiin ja raahattiin illalla uuteen hotelliin. Lentokentältä ajoimme suoraan Windsoriin, jossa käytiin katsomassa Windsorin linnaa. placefordreams.englanti.jpg

placefordreams.englanti.1.jpg

Postauksen kuvat ovat West Wycombesta, jossa kävimme reissun toisena päivänä. 

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *