Helppo ja rento lettikampaus

Kesällä hiuksiin sopii rennot kampaukset ja tässä yksi, jolla hiukset saa kivasti pois silmiltä. Lettikampausten salaisuus on ehdottomasti lettien löysääminen. Kukaan ei halua niitä siloteltuja tiukkapipokampauksia, eihän 😉 Vaan rentoa sen olla pitää! Rennossa kampauksessa hiusten ei tarvitse olla symmetrisesti aseteltuja, vaan sopivan sekaisin. Lettikampauksiin tarvitset läpinäkyviä ohuita kumilenksuja. placefordreams.hiukset.jpg

placefordreams.hiukset.1.jpg

 

Tässä kampauksessa otat edestä pienet osiot hiuksia, jota vain pyörität ja laitat takaa kiinni lenksulla. Toistat saman, jotta saat sivuille kaksi ”hiusmakkaraa”. Sitten vain nappaat keskeltä hieman hiuksia, joista letität taakse haluamasi tyylin. Oma suosikki on hollantilainen tyyli, jossa letti tehdään ikäänkuin väärinpäin. Itse en käytä hiuslakkaa, mutta jos hiuksesi ovat todella sileät, niin lakalla saat niihin pientä karheutta pitämään letit paikoillaan. 

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *