Kukkamekko

Tämän kesän lemppari tulee ehdottomasti olemaan kukkakuosit. Löysin tämän mekon Englannin reissustamme viimeisenä päivänä vähän puolivahingossa. Pariksi tietysti kenkäsuosikit; Stan Smithit, jotka viimein sain omakseni hieman ennen matkaamme. Nyt kun Stanit ja Fluxit on kaapissa, niin himoan taas seuraavia. Adidaksen NMD malli on nyt ostoslistallani, mutta haluamani väri on kokoajan loppuunmyyty. Tässä samaan hengenvetoon on todettava, että kaappimme pursuaa kenkiä, joten seuraavaksi pitää myös alkaa suunnittelemaan parempia säilytysratkaisuja kengille! 

 

placefordreams.kukkamekko.2.jpg

placefordreams.kukkamekko.3.jpgplacefordreams.kukkamekko.1.jpg

 

Lenkkarit Adidas – Stan Smith / Mekko Apricot

 

2 kommenttia “Kukkamekko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *