The White Company

Ajattelin aloittaa Englannin matkakertomukset sisustusvinkkelistä, jos siellä jo jollain tulee korvista ulos lomakuvani 😉 Tosin matkakuvia tulee varmasti lisää pitkin kesää, sillä jo seuraavat kolme matkaa on bookattuna. Olimme tosiaan Englannissa, jossa tällä kertaa ei suunnattu Lontoon sykkeeseen, vaan maaseudulle! Yksi ihana liike Englannin reissussa oli tämä ihanuus, jonka nettisivuja olen usein ihastellut ja haikaillut tänne pääsystä. Pieni riemunkiljahdus saattoikin päästä, kun bongasin liikkeen Oxfordissa. Liike on The White Company, joka piti sisällään sisustustavaran lisäksi vaatteita. Olen täällä kotosalla kärsinyt pienestä sisustusinnon katoamisesta, joten tarvitsin ehdottomasti pientä inspiroitumista matkalla.

placefordreams.thewhitecompany.jpgplacefordreams.thewhitecompany.2.jpgplacefordreams.thewhitecompany.1.jpgplacefordreams.thewhitecompany.3.jpgplacefordreams.thewhitecompany.6.jpgplacefordreams.thewhitecompany.4.jpg

The Little White Companyn puolelta hankin parikuiselle kummitytölleni jotain pehmoista ja ihanaa valmiiksi odottamaan tulevia ristiäisiä ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *