Devil´s Bridge

Viimeisenä postauksena Arizonasta tämä upea paikka, nimittäin Devil´s Bridge, joka sijaitsee Sedonassa. Tämä oli matkamme patikoinneista se kevyin, joten tuonne voi mennä vaikka ei kauaa haluaisi kävellä. Näissä maisemissa patikoidessa muistui taas mieleen, kuinka upea tämä maapallomme onkaan. Värit Sedonan luonnossa oli uskomattoman voimakkaat ja kauniit ja niitä ihaillessa meinasi välillä hieman kompastua polulla 😉

FullSizeRender-1.jpgFullSizeRender.jpgplacefordreams.devilsbridge.1.jpg

Kävimme myös yrittämässä pilvirajaan Humphrey´s Peakille, mutta sää esti saavuttamasta huippua. Tuli kuitenkin kiivettyä parkkipaikalta, joka sijaitsi n 2800m korkeudessa aina 3400m korkeuteen! Tuo jos jokin oli melkoinen fyysinen suoritus ja patikointina huikea kokemus.

TallennaTallenna

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Devil´s Bridge

  1. Teillä on ollut mahtava reissu. Miten upeita maisemia. Tuo toinen kuva, jäin vaan tuijottamaan sitä 😀 Miten sää uskalsit mennä tuonne 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *