Lake Powell & Glen Canyon Dam

Jos teistä joku matkustaa näihin maisemiin ja käy viime postauksessa mainitussa Antilope Canyonissa, niin suosittelen katsastamaan lähistöltä myös pari muuta kaunista paikkaa. Utahin ja Arizonan rajalla kulkee Colorado River, josta on padolla muodostettu Lake Powell -järvi. Kävimme tuolla ihailemassa maisemia Lake Powellin puolella sekä katsomassa Glen Canyon patoa. Järveltä pystyisi jopa vuokraamaan asuntoveneen ja seilaamaan maisemissa pidempäänkin, kuinka ihana ajatus!

placefordreams.lakepowell.jpgplacefordreams.lakepowell.4.jpgplacefordreams.lakepowell.2.jpgplacefordreams.lakepowell.1.jpgplacefordreams.lakepowell.7.jpgplacefordreams.lakepowell.8.jpg

Glen Canyon pato näkyy alimmassa kuvassa oikealla.

Nämä sijaitsivat siis kaupungissa nimeltä Page, jos haluat etsiä lisätietoja.

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *