Antelope Canyon

Tulimme eilen illalla / yöllä Englannin reissusta. Kerron teille vielä siitäkin lisää, mutta nyt vielä muutama postaus jenkeistä. Yksi Arizonan kohokohdista oli Grand Canyonin lisäksi ehdottomasti Antelope Canyon, joka sijaitsee Utahin rajan tuntumassa Pagessa. Katsokaa vaikka kuvat, niin ymmärrätte miksi.

placefordreams.antelopecanyon.1.jpgplacefordreams.antelopecanyon.7.jpgplacefordreams.antelopecanyon.jpgplacefordreams.antelopecanyon.3.jpgplacefordreams.antelopecanyon..4.jpgplacefordreams.antelopecanyon.2.jpgplacefordreams.antelopecanyon.6.jpgplacefordreams.antelopecanyon.5.jpg

Hauskaa viikonloppua! Nyt siirryn miehen seuraksi tästä koneelta sohvalle rentoilemaan 🙂

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *