Lännenratsastamassa Arizonassa

Yksi tämän heppatytön unelmista on ehdottomasti ollut päästä kokeilemaan lännenratsastusta. Mikäs sen parempaa, kuin päästä kokeilemaan tuota Arizonan upeissa maisemissa! Ratsastus tapahtui Sedonassa, jossa pyörimme muutenkin useampana päivänä. Ranchilla oli myös ihan älyttömän suloisia mini-aaseja, voi kuinka eläinrakasta hemmoteltiinkaan. Hevoset olivat kilttejä ja vaikka lännenratsastus eroaakin tutusta tyylistä, oli hevosta silti helppo ohjailla ja hallita. 

placefordreams.l%C3%A4nnenratsastus.jpgplacefordreams.l%C3%A4nnenratsastus.70.jplacefordreams.l%C3%A4nnenratsastus.2.jpplacefordreams.l%C3%A4nnenratsastus.4.jpplacefordreams.l%C3%A4nnenratsastus.6.jpplacefordreams.l%C3%A4nnenratsastus.1.jp

Suosittelen kokeilemaan!

 

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *