Sedona Red Rock State Park

Lensimme Losista Phoenixiin, josta kyytimme haki meidät ja matka jatkui kohti Flagstaffia. Meillä oli iso talo tosiaan Flagstaffissa, josta kuljimme autolla aina joka aamu kohti uusia seikkailuja. Losista lento lähti iltapäivällä ja odotettuamme kentällä koko köörin olevan kasassa, matkasimme talollemme ja perille päästiin illalla myöhään. Aamulla heräsin aikaisin, kuin pikkulapsi jouluna ja odotin jo innolla päivän seikkailuja. Ensimmäisenä aamuna suuntasimme Sedonaan, jossa päästiin heti patikoimaan upeisiin maisemiin. Patikoimme Red Rock State Parkissa useamman tunnin ja korkeanpaikankammoisille matka olisi saattanut olla tukala. Ylöspäästyä kuitenkin maisemat kruunasivat pikku hengästymisen.

placefordreams_sedona.jpgplacefordreams_sedona.1.jpgplacefordreams_sedona.4.jpgplacefordreams_sedona.2.jpgplacefordreams_sedona.3.jpg

Arizona oli henkeäsalpaavan kaunis ja karu luonto loisti punasävyisellä kauneudellaan jokapuolella. Tämä oli kyllä elämäni matka!

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *