Smoothiekulho

Olen aivan hulluna smoothiekulhoihin. Reissussa tämä hulluus vain vahvistui, kun bongasin Instagramista Backyard Bowls -nimisen kulhopaikan (8303 Beverly Blvd. Los Angeles). Kävimme tuolla muutamaankin otteeseen, oli nimittäin niin herkkua! Reissussa löysin myös tästä suolaisen version, jos joku haluaa googlata vinkkejä sen valmistamiseen, niin virallinen nimi on grain bowl.

SmoothieBowl.jpg

Tämän sunnuntain kulhon valmistukseen käytin seuraavia aineksia; mantelimaito (makeuttamaton), mansikkaa, mangoa, banaania, kaurahiutaleita ja vanilijaproteiinijauhetta; nämä blenderissä sekaisin, jonka jälkeen seos tarjoilukulhoon. Päälle taas mansikoita, granolaa, eri siemeniä ja granaatinomenan siemeniä. Vinkkinä on tehdä seoksesta hieman tuhdimpaa, kuin tekisit juotavaan smoothieen. Näin ollen lusikointi on helpompaa. 

2 kommenttia “Smoothiekulho

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *