Urth Caffé

Kuten kunnon turistien kuuluu, myös me kävimme legendaarisessa Urth Cafféssa hakemassa virvokkeet. Otimme juomamme mukaan, sillä olin lukenut Discover Los Angeles -sivustolta vastapäätä löytyvästä ihanasta terassista, joka voitti rauhallisuudellaan ja miljööllään sata-nolla Urth Caffén oman täpötäyden terassin. Suosittelen valitsemaan juomaksi Moroccan mint boban, joka oli ulkonäöstään huolimatta todella herkullista ja tosiaan suuntaamaan meidän tavoin vastapäätä sijaitsevan sisustusliikkeen kattoterassille.

”Take your iced latte across the street where you’ll find the world’s fanciest Restoration Hardware. Even though it’s big, RH is easy to miss because there’s no sign and it feels more like a furniture gallery than a store. Head upstairs to the rooftop terrace where couches, long wooden tables, cabanas, candles and ping pong tables await anyone who wants to kick back and enjoy a sweet view of the Hollywood Hills.” 

placefordreams_urthcafe.2.jpgplacefordreams_urthcafe.jpg1-Desktop23.jpgplacefordreams_urthcafe.7.jpgplacefordreams_urthcafe.4.jpgplacefordreams_urthcafe.8.jpgplacefordreams_urthcafe.9.jpg

Tuolla olisi tosiaan lekotellut vaikka koko päivän!

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *