Matador Beach – Malibu

Yhdeksi reissun Losin pään kohokohdista on pakko nostaa Matador Beach Malibussa. Ajoimme tuonne alle tunnin Brentwoodista, eli matka ei ollut kovin pitkä. Maisemat Pacific Coast Highwaylla ovat myöskin niin upeat, että sitä pitkin olisi ajellut mielellään pidempäänkin (tänne on ehdottomasti vielä palattava). Pysähdyimme matkalla mennessä lounastamaan ja takaspäin tullessa valokuvailemaan muitakin Malibun rantoja, joten kertomani aika ajolle on melko suuntaa antava. Matador Beach oli muuten yksi monista matkan paikoista, joita bongasin Instagramista. Suosittelen ehdottomasti käyttämään Instagramia antamaan reissuvinkkejä minne ikinä oletkaan suuntaamassa. Matador Beach ei nimittäin löytynyt yhdeltäkään vinkkilistalta, joita muita kautta keräsimme. Olisi ollut todella harmi, jos tämä upea ranta olisi jäänyt kokematta! 

placefordreams_matadorbeach.jpgplacefordreams_matadorbeach.2.jpgplacefordreams_matadorbeach.1.jpgplacefordreams_matadorbeach.3.jpgplacefordreams_matadorbeach.8.jpgplacefordreams_matadorbeach.7.jpgplacefordreams_matadorbeach.9.jpgplacefordreams_matadorbeach.5.jpgplacefordreams_matadorbeach.10.jpg

Eräs Malibussa aikoinaan asunut tuttavamme sanoi muuten, ettei Matador Beach ole enää Malibua, mutta uskon silti googleen enemmän! Kaikella rakkaudella 😉

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Matador Beach – Malibu

  1. Kauniita kuvia. Upeita maisemia.. Ihan ikävä tuli omia matkojamme mieheni kanssa… Kunhan tyttömme vähän kasvaa niin ehdottomasti teemme road tripin uudelleen – nyt sitten kolmistaan😀 Oletteko muuten olleet karibian risteilyllä? Se on mukava yhdistää reissuun jos tykkää. Suosittelen!

    1. Kiitos M ❤️ Emme ole tehneet Karibian risteilyä, joskus ehdotin miehelleni, mutta silloin hän ei oikein innostunut ajatuksesta 😄 Kävin kuitenkin tutustumassa yhteen sellaiseen risteilijään ja oli kyllä niin upea, että mielelläni sellaisella lähtisin risteilemään 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *