Venice Beach

Vaikka saimme lukea ennen matkaamme huonoja kokemuksia Venice Beachin alueesta, niin iloksemme se kuitenkin osoittautui noita kokemuksia paremmaksi. Jopa yhdeksi suosikeista! Alue poikkesi täysin Santa Monican meiningeistä ja fiilis oli todella rento, ihan kuin pieni surffikylä keskellä Losia. Talot poikkikaduilla olivat todella suloisia, ihan pikkuisia puutaloja kirjavissa väreissä ja porukka tallusteli autoilleen surffilaudat kainaloissa. Abbot Kinneylla taas oli ihania pikku putiikkeja ja hyviä ravintoloita. Meille suositeltiin illallispaikaksi Gjelinaa, mutta sen ruuhkaisuuden takia päädyimme Kreationiin (molemmat sijaitsevat Abbot Kinneylla). Kreation oli niin kiva ravintola, idea noissa on ”Organic-Glutenfree-Raw”-yms meiningillä tehtyä ruokaa ja paikan vihersmoothie / kylmäpuristettu mehu oli tajuttoman hyvää. Gjelinassa odottaessa bongattiin muuten Jessica Stein Tuula Vintage -blogista 🙂

placefordreams_venice.1.jpgplacefordreams_venice.jpgplacefordreams_venice.2.jpgplacefordreams_venice.5.jpgplacefordreams_venice.3.jpgplacefordreams_venice.6.jpg

Seuraavalla Losin matkalla päädyn varmasti asumaan johonkin suloiseen bungalowiin Venicella. 

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *