Mount Hollywood

Kävimme kuuluisan Runyon Canyonin sijaan kävelemässä  Mount Hollywood Hiking Traililla, joka sijaitsee Griffith Parkin ”huipulla”. Luimme sinä aamuna, kun meillä oli tarkoistus lähteä kohti Runyon Canyonia, että alue oli suljettu kunnostustöiden takia. Siispä äkkinäiset suunnitelmien muutokset js kohti Mount Hollywoodia. Mt Hollywood Hiking Trailin polku lähtee Griffith Observatoryn parkkipaikkojen takaa ylöspäin. Maisemat tuolla olivat ihan mielettömät! Suosittelen varaamaan vettä mukaan kuumana päivänä.

placefordreams_mthollywood.2.jpgplacefordreams_mthollywood.jpgplacefordreams_mthollywood..4.jpgplacefordreams_mthollywood.1.jpg

Melko pienenä näkyy kuuluisa Hollywood kyltti, mutta onpahan sekin nyt nähty 😉

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *