L.A asunto ja autoilu

Lensimme Losiin Lontoon kautta ja ensimmäinen iltapäivä meni oikeastaan aikaerosta totutteluun. Laskeuduimme LAXille iltapäivästä ja suuntasimme heti hakemaan vuokra-autoamme lentokentän vuokraamosta. Jokaisella vuokraamolla on oma shuttle yhteys, joiden löytäminen oli helppoa. Ulos vain kentältä ja bussit odottelevatkin jo edessäsi. Saatuamme automme suhasimme AirBnB asunnollemme Brentwoodiin, joka osoittautui huippu sijainniksi. Saimme useita eri suosituksia alueista, joilla olisi hyvä asua loman ajan. Päädyimme Losissa aiemmin asuneen tuttumme suosituksesta Brentwoodiin ja emme saaneet päätöstämme katua. Vuokrasimme kivan asunnon kahdella makuuhuoneella, joka oli eritäin toimiva ratkaisu kahden ystävättären reissuun (linkki asuntoon). AirBnBn sängyistä ei nimittäin koskaan tiedä ja olisi ikävä kieriä aikaerosta johtuvassa unipulassa, jos sänky olisi vain 120cm leveä ja siinä nukkuisi kaksi 😉 AirBnB myös kiva vaihtoehto siltä kannalta jos sinulle käy, kuin meille; eli heräät aamuisin jo ennen kuutta. Hotelleissa joutuu odottelemaan aamiaista, mutta tuolla asunnolla pääsee heti aamukahville ja suunnittelemaan päivän kuvioita.

Kerätessämme vinkkejä Losista oli hassua huomata, kuinka eri alueet jakoivat vinkkaajien mielipiteitä. Luulempa, että olisimme viihtyneet tuolla lähes missä tahansa, mutta autoilun kannalta oli hyvä, että päädyimme Brentwoodiin. Meitä oli myös peloteltu Losin ruuhkista, mutta iloksemme saimme huomata aina ajavamme eri suuntaan, kuin minne pahin ruuhka oli kertynyt. Myös parkkipaikkojen kanssa meillä kävi aina tuuri; saimme lähes joka kerta auton ensi yrittämällä kahviloiden, rantojen ja muiden menojen puolesta parhaille paikoille. Parkkeeraaminen ja ajaminen noin yleensä Losissa oli myös todella helppoa (ja parkkimaksut halpoja ja voit maksaa ne kortilla tai käteisellä). Parkkiruudut ovat isoja ja huonompikin taskuparkkaaja saa kyllä auton mahtumaan jokapuolelle. Meillä ei ollut navigaattoria autossa, vaan suunnistimme paikasta toiseen Google Mapsilla ja Create Trips -sovelluksella. Googlen karttahan toimii myös offlinessa, kunhan reitin lataa siihen netissä ollessaan. Wifi löytyi monesta kahvilasta ja vaatekaupasta, joten uuden reitin lataaminen sujui aina ongelmitta.

Kuva%201.jpgKuva.jpg

Söimme usein aamupalaa asunnolla, sillä heräsimme niin aikaisin. Asunnon läheltä löytyi kuitenkin mm Le Pain Quotidien, jonka aamupala toiminut jo useilla matkoillani herkullisena vaihtoehtona (kuva yllä). Seuraavassa postauksessa enemmän kuvia reissusta, tässä lähinnä käytännön asioita tuonne suuntaaville. Jos heräsi kysyttävää, niin autan mielelläni 🙂

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *