Adidas Flux

Tänään alkaneen loman kunniaksi kesäisempää asua uusien lenkkareiden kera. Tilasin kokovalkoiset Adidaksen Fluxit taannoin ja vihdoin sain ne jalkaani. Myös Massimo Duttilta tilatut valkoiset housut pääsivät ensikertaa jalkaan. Pikku vinkki valkoisia farkkuja / housuja etsiville. Ainakin jos kyseessä on stretch -malli, niin suosittelen kokeilemaan kokoa isompaa, mitä normaalisti käytät. Näin vältymme niiltä ikäviltä läpinäkyviltä malleilta. Ainakaan omat reidet eivät kestä läpinäkyvyyttää ja silti halusin valkoiset housut 😉 

placefordreams.flux.jpgplacefordreams.flux.1.jpgplacefordreams.flux.2.jpgplacefordreams.flux.3.jpg

Lenkkarit Adidas Flux, Housut Massimo Dutti (vastaavat), Kauluspaita H&M (vastaava täältä).

 

*Sis. mainoslinkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *