Mitä lahjaksi tuoreelle äidille?

Vietimme taannoin ystäväni Baby Showereita, joissa juhlistettiin (nyt jo syntyneen) prinsessan äitiä. Omasta näkökulmasta on myös ihana antaa tulevalle äidille jotain pientä ihanaa, vauvan lahjojen lisäksi. Äidithän ovat kuitenkin tuossa tapahtumassa kovimmillaan ja ansaitsevat ehdottomasti pientä lahjontaa. Sain Lumenen mukaan kokoamaan tulevalle äidille ihanan pinkkiä pakettia, jonka värit korostavat pikku prinsessan saapumista. Varsinkin, kun on kyseessä äiti, joka ei ole pukemassa tytärtään päästä varpaisiin pinkkiin, niin siltihän purnukoissa saa väriä olla 😉 Jos sinunkin ystävälläsi on siis suuri koitos edessä, niin tässä idea ihanaan hemmottelupakettiin tulevalle äidille.

placefordreams.lumene.jpg

Pakettini sisälsi mm nämä; Vartalonkuorinta, jossa ihanan hempeä tuoksu (pitäähän äidin iho olla sileänä tulevan babya varten), samaisen sarjan ravitseva vartalovoide, joka imeytyy nopeasti (eikös niillä äideillä ole aina kiire suihkun jälkeen), Time Freeze -sarjan tehohoito pigmenttiläiskiin (tuoreiden äitien iholla taipumusta reagoida aurinkoon herkemmin), hempeän sävyistä kynsilakkaa sekä kesän hittituotetta Lip Oilia unohtamatta!

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Mitä lahjaksi tuoreelle äidille?

  1. Tää postaus tuli kyllä niin oikeeseen aikaan! Ystäväni sai eilen vauvan ja kovasti olen yrittänyt miettiä,mitä hankkisin hänelle. Lumenen osasto tänään siis suunnaksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *