Seuraava matkakohde

Viikon päästä olen lomatunnelmissa. Suuntana tällä lomalla on L.A ja Arizona, joissa kummassakaan en ole aiemmin käynyt. Siksi käännyn jälleen teidän puoleen, eli olisiko sinulla jakaa hyviä matkavinkkejä? Lähinnä L.A päähän kaipaamme vinkkejä, sillä siellä tuntuu olevan rajattomasti tehtävää sekä nähtävää ja taas eri paikat jakavat mielipiteitä! Olemme vajaan viikon Losissa ja tasan viikon Arizonassa, kaiken kaikkiaan kahden viikon loma, joka tulee todella tarpeeseen! 🙂

1-Downloads3.jpg

Arizonan päässä taas ohjelmassa on patikointia Grand Canyonin maisemissa, sporttailua ja ratsastusta lännenhevosilla, en malta odottaa näitä uusia seikkailuja!

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Seuraava matkakohde

  1. Suosittelen Arizonan viikkoon visiittia Sedonaan! Sedonasta loytyy UPEITA patikointireitteja, Arts&amp;Crafts village nimeltaTlaquepaque, viinitiloja, cactus french fries with fried rattle snake, kylpyloita yms yms!<br />
    Ihanaa lomaa, viihdyt varmasti!<br />
    -MrsD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *