Massimo Dutti – Kokemuksia tilauksesta

Olettekin jo saattaneet huomata, että Zaran lisäksi myös Massimo Dutti avasi vihdoin verkkokaupan Suomeen. Minähän tietty tein tilauksen jo heti ensimmäisenä päivänä, kun verkkokauppa aukesi ja ei voi, kuin kehua kauppaa! Tein tilauksen torstaina iltapäivällä ja jo maanantaina paketti oli kotona. Massimo Dutti käyttää toimituksiinsa DHL:n toimitusta, joka toimi erittäin hyvin. Sain ajoissa viestin kännykkääni kysymyksellä toimitukselle sopivasta kellonajasta ja ennen toimitusta tähän sovittuun aikaan kuski vielä soitti minulle. Tilaukseni oli paketoitu kauniisti silkkipaperiin ja minulle jäi kokonaisuudesta erittäin positiivinen kuva. Toimitus Suomeen maksoi jotain viiden euron luokkaa, ei paha siis näin nopeasta ja toimivasta toimituksesta. 

placefordreams.1239.jpg

 

Elina / Place for Dreams - -

5 kommenttia “Massimo Dutti – Kokemuksia tilauksesta

  1. Ihastuin vasta massimo dutin vaatteisiin Riikan liikkeessä, ja kotiuduttani ajattelin niiden nettikauppaa tutkia. Nyt siellä ainakin lukee, ettei toimituksia Suomeen olisi <a rel="external nofollow" href="http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/ItxStandardShopGuidePage?catalogId=30220004&langId=-1&storeId=34009450&quot; target="_blank">http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/ItxStandardShopGuidePage?catalogId=30220004&langId=-1&storeId=34009450</a><br />
    Miten onnistuit tilaamaan?

  2. Sorry! Löytyihän se tieto Suomen toimituksista toiselta sivulta. Eivät ole näköjään joka kohtaan päivittäneet. Kiitos sinulle kuitenkin mukavasta uutisesta!

    1. Hyvä, että löytyi! Itseasiassa ystäväni sanoi myös ettei löytänyt sitä kohtaa, mutta unohdin käydä katsomassa minkä takia. Tosiaan ensimmäiseltä sivulta valitsin maan, jonka jälkeen tilaaminen onnistui 🙂

  3. Tilasin Massimo Duttin verkkokaupasta takin, jonka palautin parin päivän jälkeen. Olen nyt kohta kuukauden yrittänyt saada rahojani takaisin ja toivo alkaa pikku hiljaa mennä. MD:n tuotteethan sinänsä ovat ihan laadukkaita ja pidän heidän tyylistä, mutta en voi suositella verkkokauppaa kenellekään. Tilaukset kyllä toimitetaan (ainakin minun kokemukseni mukaan) nopeasti, mutta palauttaminen on aivan järjettömän vaikeaa eikä rahoja tahdo saada takaisin. Harmi.

    1. Voi harmi! En muistakaan kauan minulla meni rahojen saamisessa, kun yhdet kengät viimeksi palautin.. Mutta verkkokaupoilla on kyllä eroja tuossa rahojen palautuksessa paljonkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *