Suloinen kaaos

Jaiks, reilu kaksi viikkoa takana sairastuvalla. Mieheni on ollut loukkaantumisensa takia kotosalla ja sen takia sohva ja muut on nyt aseteltu potilaalle hyvin. Kaiken on pitänyt olla käden ulottuvilla siinä sohvan vieressä ja minä olen tietenkin joutunut kulkea laput silmillä, etten hermostuisi kaaoksen keskellä ;D No hiljalleen alan tottumaan tilanteeseen, mutta salaa suunnittelen jo paikkojen kuntoon laittoa sekä muuta kevätsiivoukseen liittyvää. Muutamasta kulmasta katsottuna kotimme on kuitenkin lähes entisensä, joten keskityn nyt näihin.

placefordreams.158.jpgplacefordreams.1589.jpg

Jos jokin saa hymyn huulilleni, niin vitriinikaappimme kevätauringossa. Lasit näyttävät niin kauniilta auringonvalossa.

placefordreams.1581.jpgplacefordreams.1583.jpg

Meillä on muuten vihdoin verhot makkarissa. Eihän siihen mennytkään, kuin puolitoista vuotta, että löysin sopivat. Niistä kuvia myöhemmin. Kivaa viikonloppua!

Elina / Place for Dreams - -

6 kommenttia “Suloinen kaaos

  1. Kaunista teillä ♥ Auringonvalo on ihanaa… Tosin noissa ikkunoissa se ei ole kun kaikki pölyt näkyy..Ikkunoiden- ja parvekkeen pesua siis pian tiedossa täällä 🙂 Mistä mahtaa olla tuo kaunis kori tuon ruskean penkin vierellä?

    1. Kiitos Hennah ♥ Haha, niimpä! Meilläkin ikkunat ja parvekelasit odottavat vielä pesua! Tuo kori on ostettu Etelä-Ranskasta, Cagnes-sur-Merin markkinoilta. Tykkään keräillä näitä korikasseja aina reissuista, niin niitä on sitten kotona mukava katsella ja muistella vanhoja 🙂

  2. Ihanan valoisaa ja kaunista! 🙂 olisin kysynyt, että mistä tuo vitriinikappi on hankittu ja oletko ollut siihen tyytyväinen?

    1. Kiitos Ina ❤️ Vitriini on Cobellosta ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä 🙂 Juuri kävin eilen Espoon Cobellossa ja siellä oli vieläkin samanlainen myynnissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *