Lempivaatteissa

Eipä ole aikoihin blogissa ollut asukuvia. Nyt kuitenkin kevätauringosta innostuneena kuvasimme luottoasuni. Lähes koko talven kuljin tässä Zaran vuorettomassa villakangastakissa, joka on saanut nyt väistyä uuden kevyttoppatakkini alta. Lämpöisen ylisuuren neuleen kanssa takki on mitä ihanin. 

placefordreams.1234.jpgplacefordreams.1238.jpgplacefordreams.123.jpgplacefordreams.1237.jpg

Päällä Niken Flyknit lenkkarit, Leviksen Super Skinny farkut, Hennesin kasmirpoolo (vastaava väljä malli), Vero Modan kevyttoppis (täällä kiva malli alessaimp?type(inv)g(20804978)a(2042464)), Aurinkolasit Vuarnet (äitini vanhat <3)

Olen ollut muuten todella tyytyväinen H&M kasmirneuleiden laatuun, todellakin hinta-laatusuhde kohdillaan. Kuvissa tosiaan päällä heidän pooloneuleensa.

*Mainoslinkkejä

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Lempivaatteissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *