Terveellinen ja täyttävä aamupala

Hyvää Pääsiäistä! Onpa ihanaa, kun tämä miniloma vihdoin starttasi. Olemme koko Pääsiäisen ihan kotosalla ja tarkoituksena on relata, mutta myös saada kodin rästihommia tehtyä. Myös blogi on kärsinyt kiireiden alla, joten toivottavasti useammankin postauksen ehtisin kirjoittamaan. Luvassa olisi ainakin juttua pigmenttiläiskistä (tai niiden torjunnasta) sekä hyvistä yöunista ja makuuhuoneen sisustamisesta.

Tässä kuitenkin aamupalaa, jota näin kiireettömänä vapaapäivän aamuna on ihana nauttia. Viikonloppuisin myös aamupalan pitäisi kantaa pidemmälle päivään, joten se saa olla arkiaamuja tukevampi. Arkisin skippaan tästä tuon tuorepuuron, muuten sisältö on sama. 

placefordreams.234.jpg

Tuorepuuron reseptin olen jakanut aiemmin ja löydät sen täältä. Olen aamupalaihmisenä enemmänkin makean, kuin suolaisen perään, joten tuorepuurossa pidän tuosta vanilijaisesta mausta ja muokkaan lopputulosta oikeastaan vaan vaihtelemalla lisukkeita. Tällä kertaa sulatin kotimaisia mustikoita, mutta myös hedelmät toimivat marjojen sijasta.

Suosikki smoothie koostuu tällä hetkellä näistä; Sokeroimatonta mantelimaitoa n 250ml, 1 banaani, kotimaisia pakastemansikoita reilun desin verran ja yksi mitallinen vanilijan makuista proteiinijauhetta. Sitten vain blenderissä sekaisin ja nautiskelemaan. 

Proteiinijauheena itselläni on käytössä tämä Forever Lite Ultra Vanilla. Kaapista löytyy sama myö suklaan makuisena, joten tulee pientä vaihtelua aamuihin. Blenderiksi voin suositella muuten tätä alkuvuodesta hankkimaani Wilfan Raw Fuelia! Tuota on nyt käytetty päivittäin ja on erittäin toimiva. Smoothien lisäksi sillä valmistuu helposti kasvissosekeitot, joista olenkin tänä vuonna innostunut ihan uudella tavalla (eli laiskakin kokki siis jaksaa tehdä, kun on kunnon vempaimet).

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *