Keittiön pientavaraa

Pääsiäinen tekee tuloaan ja on niin ihanaa saada pieni miniloma. Aika ollut hieman kortilla ja odotan viikonlopulta jo sitäkin, että saan suoritettua kotona kunnon kevätsiivouksen. Kunhan kodin kaikki pinnat kiiltää puhtauttaan on kaikki pientavarat ihana taas laittaa esiin. Tämä Aalto tarjoilualustaimp?type(inv)g(16512034)a(2042464) on ollut minulla pitkään piilossa kaapissa ja vasta sen olemassaolon muistettuani oli se taas kaivettava esiin. Kaipaan tänne kotiimme selkeästi lämpöä ja mikäs sitä luokaan paremmin, kuin puupinnat. Katsoin tänään Suomen kaunein koti -ohjelmaa ja siinäkin huomasin pitäväni enemmän kodeista, joissa yhdistyi vaaleat pinnat rönsyilevämpään sisustukseen, kun taas pelkistetty valkoinen koti taas oli silmääni aivan liian kliininen.

placefordreams.keittio.jpg

Suosikkejani keittiössämme on tietty L:A Bruketin tiskiaine sekä käsisaippua, Aalto tarjoilualustaimp?type(inv)g(16512034)a(2042464) ja Monday to Sunday Päivin putiikista hankitut pikkukulhot.

*Sis. mainoslinkkejä

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *