Johdot järjestykseen

Olen tässä nyt jo muutosta asti tuskaillut tv:n takana olevan johtokasan kanssa, mutta yrittänyt unohtaa kasan olemassaolon melko onnistuneesti. Nyt kuitenkin taas tämän keväisen siivousinnon myötä sain vihdoin aikaiseksi edes pienen muutoksen tilanteeseen. Näitä ”oheislaitteita” pohdittiin myös sijoittaa kaapin sisään, mutta se tarkoittaisi aina kaapin oven avaamista, jos haluaa kaukosäätimien toimivan. Ärsyttäviä kapistuksia nuo, miten ihmeessä esimerkiksi tuota mustaa Sonera viihteen mötikkää ei saada suunniteltua pienemmäksi ja fiksummaksi, kuten vaikka Apple TV? Ei ole kyllä kodin sisustajia mietitty näitä laitteita tehdessä 😉

johdotjarjestykseen.jpgjohdotjarjestykseen.1.jpg

Täysin näitä en siis saanut vieläkään pois silmistä, mutta tilanne on nyt jo huomattavasti aiempaa parempi. Vielä jos löytäisin varastosta spraymaalia, niin maalaisin tuon Ikeasta hankitun johtolaatikon korkkikannen valkoiseksi.

Miten teillä on ratkaistu johto-ongelmia?

Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Johdot järjestykseen

  1. No on tosiaan aiempaa parempi! Erilaiset johdot ja piuhat on kyllä sisustajan riesa, koska eihän ne mitään kaunistuksia koskaan ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *