Ostoslistani kärjessä

Mikäs kertookaan keväästä enemmän, kuin houkutus hankkia uudet valkoiset lenkkarit. Stan Smithit ovat listani kärjessä, katsotaan nyt saanko näitä viimein hankittua. Käymme täällä pientä keskustelua mieheni kanssa, sillä häneltä tämä malli on löytynyt perus kenkävalikoimista jo varmaan koko yhdeksän vuoden yhteiselomme ajalta. Siispä tarvitaan hieman perusteluja, miksi hankkisin nyt samat. Ehkä lenkkarit on aikamme mätsäävät tuulipuvut?;)

1-Desktop20.jpg

Ykkösvaihtoehtoni on nämä klassikot vihreällä värillä,

mutta tarvittaessa taivun myös esimerkiksi näihin kokovalkoisiin.

 

*Sis.mainoslinkkejä

 

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Ostoslistani kärjessä

  1. Itselläni on myös samat kengät mielessä ja nimenomaan vihreillä yksityiskohdilla. Meillä on myös hieman samanlainen "ongelma" mieheni kanssa, koska hänkin haluaa tuollaiset. Joten ehkä tänä vuonna katukuvassa vilkkuu näitä kenkiä tuplana 😉

    1. Hehe, painellaan sitten molemmat parit tupla-Staneilla tuolla 😉 Tätä tämä lenkkarimuoti aiheuttaa! <br />
      <br />
      Kivaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *