Jotain kaunista

Pientä kauneutta olohuoneeseemme toi perunanarsissit ja uusi kori, jonka hankin Kodin ykkösestä viikko sitten. Jos mieheltäni kysyttäisiin, niin meille ei varmasti tarvittaisi yhtään koria enempää, mutta onhan nämä vain niin suloisia. Torkkupeitot säilyvät näissä hyvin olohuoneessa ja eteisessä ne vetävät sisäänsä useamman parin lenkkareita (juoksulenkkareita, joiden säilytys ei ole niin justiinsa). Mitä taas tulee tuohon perunanarsissiin, niin voiko olla rumempaa nimeä ;D No nimestä huolimatta nämä ovat kivoja ja tuovat ihanasti kevättä kotiin tulppaanien lisäksi.

placefordreams.jpgplacefordreams.1.jpgplacefordreams.2.jpgplacefordreams.4.jpgplacefordreams.6.jpgplacefordreams.3.jpgplacefordreams.5.jpgplacefordreams.8.jpg

Aikamoinen kuvapäivitys tänään, en vain malttanut karsia niin paljon, kuin normaalisti. Päivitystiheys tulee säilymään melko harvassa, koska minulla on täällä kotona koiran lisäksi nyt mies hoidettavana. Miehelle kävi pikku haaveri ja se tarkoittaa, ettei koiranlenkitys (tai mitään muutakaan) apua heru ainakaan kuukauteen.

8 kommenttia “Jotain kaunista

  1. Voi kuinka kauniin kevättä huokuvat kuvat 🙂 jo on kukalla nimi, mutta kiitos vinkistä, tuollainen olisi kiva piristys pöydälle.<br />
    Oih, tsempit nyt sulle arkihommiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *