Hetkiä

Ihana viikonloppu takana. On nautittu rakkaimpien seurasta ja käytiin pitkästä aikaa myös leffassa. Oli muuten todella hassu fiilis käydä leffan jälkeen ruokakaupassa isossa marketissa yhdeksän aikaan lauantai iltana. Kyllä sitä ollut niin tottunut tiettyihin aukioloihin, että melko epätodellisessa olotilassa oltiin ostoksilla. Sain eiliseltä muutakin mitä toivoin, ulkoilua nimittäin. Korkkasin tämän vuoden lenkkeilykauden ensimmäisellä ulkolenkillä. Toistaiseksi olen tahkonut vain juoksumattoa, mutta kyllä lenkki on vain niin paljon parempi ulkona juostuna. En ole suostunut nastajuoksulenkkareita ostamaan, joten pärjättävä on perus malleilla. Tuollaisen reilun 5km lenkin saa jo onneksi juostua ihan lumesta sulaneella asfaltilla, joten ei ollut lipsumisvaaraa.

Tänään kävin kauniissa maisemissa, kun lähdin äitini seuraksi avantoreissulle (en todella uskaltautunut itse kokeilemaan). Kevätaurinko paistoi taas niin kauniisti, että oli ihanaa olla ulkona siitä nauttimassa. Tuli kyllä mieleen, että pitää muistaa alkaa taas käyttämään aurinkosuojaa meikin alla, jotta vältyn ikäviltä pigmenttiläiskiltä.

placefordreams.2.jpgplacefordreams.1.jpgplacefordreams.3.jpg

Toivottavasti teilläkin ollut mukava viikonloppu!

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *