Huomenta lauantai!

Tämä aurinkoinen sää saa taas siivousinnon sisälläni heräämään. Tuntuu, että kaappeja olisi taas ihan pakko keventää tavaroista ja taas kodin sisustusta raikastaa keväisemmäksi. Jos ette ole vielä hyödyntäneet erilaisia Facebook -kirppiksiä tavaran myymiseen (tai miksei myös ostamiseen), niin suosittelen kokeilemaan. Paljon helpompaa, kuin kirppiksellä käyminen ja varsinkin jos et halua eroon isosta kasasta vaatteita, vaan yksittäisistä aarteista, saat niistä paljon paremmat rahat tuolta. Paikalliset kierrätysryhmät ovat taas paikkoja, joissa tavara voi liikkua vaikka ihan ilmaiseksi (jos et raaski roskiin heittää) tai muutamalla eurolla.

Tavarasta eroonpääsyn vastapainoksi tarvitsisimme ehdottomasti uuden sängyn, eli jos sinulla on vinkkaa hyvistä malleista, joissa hinta-laatusuhde kohdillaan, niin otan vinkkejä erittäin mielelläni vastaan. Ikean sängyistä olen kuullut paljon hyvää ja heidän valikoimistaan koottu jenkkisänky on yksi harkinnassa oleva.

Kuva.jpg

Tämän aamun aamupala oli hieman ravitsevampi, sillä eilen valvottiin normaalia myöhempään Cheekin keikan takia. Oli kyllä hyvä keikka ja vaikka piippuhyllyltä keikkaa katselimmekin, oli tunnelma katossa. Tälle päivälle toivomuslistalla on taas ulkoilua, sillä sää on mitä kaunein!

Kuva%201.jpg

Mukavaa viikonloppua!

PS Jos sinulla on postaustoivomuksia, niin niitäkin otan mielelläni vastaan. Välillä sitä tuntuu olevan umpikujassa näiden aiheiden kanssa, mutta nyt kevätaurinko saa minun valokuvausinnon kuitenkin heräämään.

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Huomenta lauantai!

  1. Sänkyvinkkinä Askon 'Eclipse Airflow'! Meillä on kyseisen sarjan runkopatjat sekä sijauspatja, ja olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä tuohon hankintaan :). Älyvaahto tekee sen, että sängyssä maatessa olo on "painoton" – vaikea kuvailla, mutta suosittelen ehdottomasti koemakaamaan :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *