Ihonpuhdistus – TOP 3 tuotteeni

Blogiani pidempään lukeneet varmasti tietävät kamppailuistani ihoni kanssa (Kauneus -tunnisteen alta löytyy kaikki aiheeseen liittyvät kirjoitukseni). Jos jokin asia pitää olla varsinkin ongelmaihon kanssa kunnossa, on se ihon puhdistus.  Pesen meikit aina samantien kotiin töistä / muista menoista tullessa. Yritän muutenkin vapaa-ajalla kulkea mahdollisimman paljon meikittä, mutta päivinä jolloin on meikattava, on myös iho puhdistettava kunnolla. Ihoni on kaikkien aiempien ongelmien lisäksi muuttunut myös todella herkäksi (varmasti lopputuloksena useista käsittelyistä) ja olen huomannut esimerkiksi kasvovoiteissa siirtyneeni todella kosteuttaviin ja hoitaviin paksumpiin voiteisiin.

Tämän ”uuden” herkkyyden myötä olen myös kokeillut monia erilaisia herkemmän ihon puhdistustuotteita. Ainoa asia, jonka olen näistä oppinut on, ettei ne maitopohjaiset puhdistusaineet ole mistään kotoisin. Koen, että näillä hellävaraisemmilla ei koskaan saa yhdellä käsittelyllä ihoa puhtaaksi, vaan joutuu toistamaan käsittelyn tai jatkamaan meikkien poistoa jollain muulla tuotteella. Tämä jos jokin rasittaa herkkää ihoa enemmän, kuin pestessä tuotteella, jolla iho puhdistuu yhdellä käsittelyllä. Tästä syystä käytän nykyään ainoastaan geelipohjaisia puhdistusaineita.

placefordreams.iho.2.jpg

Olen kokeillut tässä vuosien saatossa lukuisia tuotteita ja ajattelin nyt vinkata teillekin TOP kolmoseni ihonpuhdistustuotteista. Tämä samalla hiema pihistä-panosta postaus, sillä näistä kolmesta tuo Lumenen Deep Cleansing Gel Wash (saatu Lumenelta) ja Biothermin Pure-Fect Skin ovat melko samankaltaisia. .

placefordreams.iho.1.jpg

Biothermin Biosource kuoriva puhdistusaine on itseasiassa näistä kolmesta uusin tuttavuus. Tätä käytän päivinä, kun ihoni kaipaa tehokkaampaa puhistusta / hellää kuorintaa. Puhdistusgeeli on kuitenkin hyvin pesevä, joten en tarvitse tämän lisäksi toista puhdistustuotetta. Syy miksi en käytä tätä ihan päivittäin, on juurikin tuo kuoriva ominaisuus yhdistettynä herkkään ihooni. Kuitenkin päivinä, jolloin ihoni tuntuu epäpuhtaalta ja väsyneeltä, on tämä täsmätuote mitä parhain ihon virkistämiseen. Kuoriva ominaisuus on kuitenkin tarpeeksi hellä iholleni ja näin ollen noin kerran viikossa käsittely tällä on riittävä.

placefordreams.iho.jpg

Biothermin Pure-Fect Skin on tuote, josta olen täällä blogissa ennenkin vinkannut, mutta nyt taas hehkutettava tuotetta. Tämä myös yksi harvoista puhdistustuotteista, joilla valkoiseen pyyhkeeseen ei jää pesun jälkeen enää meikkiraitoja. Geeli on pesevä ja tehokas, mutta ei kuitenkaan herkälle iholleni liian kuivattava. Toki aina pesun jälkeen levitän kosteusvoidetta, joten sen verran kuitenkin kaikki pesut aineella, kuin aineella ihoani kuivattavat.

placefordreams.jpg

Lumenen syväpuhdistavan puhdistusgeelin sain kokeiltavaksi loppuvuodesta. Tämä on ollut ihan huikea löytö ja olenkin tätä käyttänyt melkoisesti. Tuote puhdistaa meikit vaivatta yhdellä pesukerralla ja jättää ihon kivan raikkaaksi. Tämä syväpuhdistava kulkee minulla muuten aina jumppakassissa, sillä yhdellä tuotteella saan pestyä myös silmämeikin pois. Tätä suositellaan rasvoittuvalle iholle, mutta mielestäni toimii mainiosti myös kuivan ihon puhdistustuotteeksi. Kaipaan puhdistuotteeltani tosiaan lopputulosta, jolla iholle jää puhdas olo ja tällä puhdistusgeelillä sen saan aikaiseksi. 

 

*Lumenen puhdistusgeeli saatu blogin kautta

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Ihonpuhdistus – TOP 3 tuotteeni

 1. Ihanat kuvat – kuin karkit! :)<br />
  <br />
  Mä olen niin uutta puhdistusainetta vailla! Olen tähän asti käyttänyt maitomaista puhdistusainetta ja se sopii iholleni tosi hyvin (toisaalta mulla on normaali, ei mitenkään herkkä iho, että melkein kaikki käy!), mutta juurikin tuo meikkiraitojen jääminen pyyhkeisiin ärsyttää! Olen tosi paljon vierastanut geelimäisiä tuotteita, en tiedä miksi, mutta nyt olen valmis kokeilemaan. Mikä näistä olisi sun mielestä paras – jotenkin tuo Pure-fect alkoi kiinnostamaan. 🙂

  1. Kiitos &hearts;<br />
   <br />
   Kokeile ihmeessä Pure-fectia! Se ihan huikea tuote, ollut luottotuotteeni jo useamman vuoden. Minulla myös tuon sarjan kasvovesi, joka myös ehdottomasti kokeilun arvoinen. Olen hieman laiska käyttämään tosin kasvovettä, eli se ei ihan päivittäisessä käytössä ole ollut. Myöskin syynä varmasti se, että Pure-fect geelillä pestessä ihosta tulee niin puhtaan oloinen, ettei käsittely kaipaa aina kasvovettä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *