Sunnuntain ajatukset

Tänä sunnuntaina on ilmoilla ollut niin asunto, kuin matkakuumettakin. Ajatukset ovat matkan suhteen jo kesässä vaikka tässä on vielä ennen kesälomaa tulossa kaksi hauskaa matkaa. Niistä lisää myöhemmin. Kesäloman suhteen pähkäillään Eurooppaan autolla road trip -hengessä tai lepoloma auringossa, vaihtoehtojen välillä.

Mitä taas tulee toiseen kuumeaiheeseen, nimittäin asuntokuumeeseen. Vähän tekisi mieli jo vaihtaa asuntoa, mutta kivaa ei tunnu löytyvän. Alkanut tympimään tämä asuntotarjonta. Miksi kaikki isommat asunnot tuntuu olevan suunniteltuja sille perus 2,5 lapsiperheelle? Heti, kun hakuun lisää neliöitä, ei saa avaraa tilaa, vaan kauheita kopperoita, joissa huoneet vaan lisääntyy. Me haluaisimme löytää mahdollisimman valmiin paketin, nimittäin remonttitaidottomuutta on todellakin ilmoilla 😉 Kolme huonetta on meille oikein riittävä, mutta avaruutta ja väljyyttä voisi extraneliöt tuoda. Toinen mikä pistää koiraperheelle silmään on se, kuinka monissa kaksikerroksisissa taloissa ei ole sisääntulokerroksessa suihkua. Tuolla rajaa muuten heti kaikki koiraperheet pois ostajista.

Onneksi vaateostot ovat helpompia. Tällä hetkellä mieleeni ovat väljät neuleet yhdistettyinä kauluspaitaan ja suoriin, rennompiin farkkuihin. Töihin mennessä näihin ei voi pukeutua, mutta vapaa ajalla onneksi voi! 

 

1-Desktop15.jpg

Kuvat Pinterest

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *