Paluu arkeen

Nyt on hotellielämä takana ja tänään herättiin taas omasta kodista. Vaikka tosiaan takana ihan työviikko, niin kyllä hotellissa asuminen toi viikkoon loman tuntua. Se on se helppous mikä ratkaisee; salille ilman vaivaa, valmiiseen pöytään ja töistä takaisin siivottuun huoneeseen. Hotellin aamupala oli Krog Roban puolella ja oli se kyllä herkullinen. Isoin plussa isoista kahvimukeista ja isosta maitomäärästä pöydissä. Ei tarvinnut olla alati pyytelemässä lisää. Myös miljöö mitä ihanin ja ennen kaikkea rauhallinen! Yksi mistä en pidä isoissa hotelleissa on se kauhea sekamelska aamiaisella. Täällä oli päinvastaista. Isoimman osan rauhallisuudesta varmasti teki se, että muutkin aamupalalla olijat olivat selkeästi matkalla töihin, eikä niinkään lomalaisia 😉

Kuva%203.jpgKuva%202.jpgKuva.jpgKuva%201.jpg

Hotelli Lilla Roberts oli ehdottomasti kokemisen arvoinen, vaikka muutamia miinuksiakin löytyi. Huoneessamme oli todella kylmä ja ilmastointi vinkui hassusti öisin. Vaikka kerroin asiasta vastaanottoon ja he lupasivat korjata ilmastointia, ei sitä tainnut tapahtua. Ilmanvaihdon kautta äänet naapurihuoneesta kantautuivat todella voimakkaasti huoneiden välillä. Onneksi kuitenkin naapurit olivat ilta/yöaikaan hiljempaa. Kylppärissä oli todella huono valaistus meikkaamiseen (myös minulle, joka meikkaa aika minimillä). Toinen peilin lampuista oli vielä palanut, eikä sitä korjattu koko viikkoon. Huoneissa oli myös paljon lasipintoja, joista ei pyyhitty pölyjä. 

Pieniä miinuksia siis, vaikka kokonaisuus oli mielestäni hyvä. Isoin plussa taas Unikulman sängyistä, joissa nukuin oikein makoisat yöt (kunhan iskin korvatulpat, ettei se ilmastointi kuulunut). Henkilökunnalle kuitenkin plussaa, kaikki olivat ystävällisiä ja kohteliaita.

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *