Herätys täältä

Tuntuu lähes lomalta nukkua yöt hotellin mukavassa sängyssä ja huolehtia vain itsestään. Eilen hyppäsin hereille jo ennen kuutta (ilman kelloa!) ja suuntasin suoraan hotellin kuntosalin juoksumatolle. Tänään sama kuvio, on niin piristävää aloittaa aamu treenillä ja sen jälkeen suunnata valmiiseen aamupalapöytään hotellin ravintolaan. On myös niin mukavaa palata huoneeseen, jonka joku käynyt siivoamassa, kun saavut sinne töistä ja kaupungilla pyörimisestä väsyneenä. Kylpytakki vain päälle suihkun jälkeen ja takaisin muhkeaan sänkyyn. Pieni miniloma, vaikka arki pyörii töineen päällä.

placefordreams.hotelli.1.jpgplacefordreams.hotelli.jpgplacefordreams.hotelli.2.jpgpfd.hotelli.jpg

Eikä muuten haittaisi yhtään jos remontti kotona venyisi ja tänne joutuisi jäämään pidemmäksi aikaa 😉

 

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *