Lempifarkut ja uusi tukka

Vihdoin sain itselleni kauan halutut Levis 501CT:t. Nämä ovat kummitelleet mielessäni jo niin pitkään, että oli pakko tarttua tarjoukseen, kun nämä löysin hyvällä alennuksella. Nyt näkee paljon farkkumalleja, joissa on suora lahje. Itse vielä vannon kuitenkin pääsääntöisesti pillien nimeen, joten nämä viisnollaykköset halusin CT mallissa, joka siis lahkeesta hieman kapeampi. Kuitenkin niin ihanan rento ja väljä malli. 

Farkkujen lisäksi hiukset on uudet. Puoli vuotta siinä taas vierähti, mutta vihdoin sain aikaiseksi varata kampaajan. Viimeksi lyhennettiin kunnolla ja jätettiin todella suoraksi latvat. Nyt taas teki mieli hieman kerroksia ja saksittua latvaa. Pituutta sai kuitenkin jäädä, saa nähdä kyllästynkö.

placefordreams.874.jpgplacefordreams.123.jpgplacefordreams.456.jpgplacefordreams.321.jpgplacefordreams.hair.1.jpg

 Terveiset muuten hotellista, jossa asutaan nyt perjantaille saakka. Pakenimme kylpyhuoneen korjaustöitä ja täällä nakuttelen postausta rennosti kylpytakissa jättisuurella hotellisängyllä. Meinaan ottaa näistä arki-illoista kaiken irti, sillä kerrankin saan ajan kanssa luuhata kaupungilla ja käydä vaikka joka ilta ravintolassa syömässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *