Ihana viikonloppu

Pikaiset moikat sinne ruutujen toiselle puolelle. Ystävänpäivä koittaa huomenna ja se on Suomessa ehdottomasti enemmän juurikin ystävien päivä, eikä niinkään sen oman puolison. Siksi onkin ihanaa viettää viikonloppua ystävien kanssa. Aamu aloitettiin brunssilla ja tyttöjen hauskanpidolla. Pian saan myös yhden rakkaan tänne meille kylään, joten mikäs parempaa kuin päivä, joka koostuu hetkistä rakkaimpien ystävien kanssa. Tänään hymyn huulille toi myös ihana auringonpaiste, joka innosti minua myös taas kameran kimppuun. Yritän saada kuvia huomiseksi koneelle saakka. Tiedättekö, nappasimme myös tällä viikolla liput Beyoncen keikalle Tukholmaan, jonne lähdetään juurikin parhaimpien ystävien kanssa. Paras Ystävänpäivälahja ikinä! 

placefordreams.195.jpg

Nyt valmistautumaan, kivaa viikonloppua!

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *