Kalklitir Basalt

Meidän makuuhuoneen seinä sai uuden maalin pintaansa. Aiemmin meillä oli Kalklitir San Saccaria ja nyt valittiin myös Kalklitirin Basalt. Meillä siis korjattiin seinää, jonka takia se jouduttiin maalaamaan kokonaan uudelleen. Muuten ihan näin pieneen sävymuutokseen en olisi ryhtynyt. Pidän tästä Basaltista myös hirmuisen paljon, vaikka me vielä pohditaan pitäisikö pintaan vetää vielä yksi kerros. Mies oli oikeastaan jo jättämässä seinää valkoiseksi, mutta itse kaipasin tuota harmaata tuohon takaisin. 

placefordreams.kalklitir.jpgkalklitir.basalt.jpgplacefordreams.kalklitir.1.jpg

Me ollaan juuri täällä käymässä pienille päiväunille (parasta viikonlopuissa). Tietää tulleensa vanhaksi, kun ennen puolta päivää olin jo käynyt koiramme kanssa kävelyllä, pelannut tunnin tennistä, jumpannut, siivonnut ja tietty syönyt niin aamupalan, kuin lounaankin ;D Päikkärit taitavatkin maistua nyt entistä paremmalta kaiken tuon jälkeen. Leppoisaa viikonloppua!

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Kalklitir Basalt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *