Svenskt Tenn Ekollonvas

Ruotsalaiset ovat sitten ihania. Vai missä muussa maassa suunniteltaisiin oma ”maljakko” tammenterhoille. Saimme tämän suloistakin suloisemman pikku maljakon ystäviltämme, kuulemma kaikilla on naapurimaassamme tämä. Eli pitäähän tietty meilläkin 😉 Tammenterhoja joudun odottelemaan vielä lokakuulle, joten maljakkoon pääsi yksi hääpäiväruusuistani. Maljakon tarkoituksena on siis asettaa siihen yksi tammenterho, josta sitten kasvaa kaunis vihreä lehti. Tämä on niin suloisen pieni, että tälle löytyy monta paikkaa kotoa, minne tämän asettaa. Tänään se ilahdutti minua työhuoneemme pöydällä, kun tein töitä kotoa käsin.

placefordreams.svenskttenn.jpg

Jos olet yhtä huuli pyöreänä, kuin minä tämän saadessani tammenterhojen lehtien kasvattamisesta, niin iske postauksen otsikko googleen ja ihaile kuvia. Tai myös instagramissani löytyy oma # tuolle, jonka takaa löytyy suloisia kuvia. Voin jo kuvitella tässä pikku tulppaanin nyt keväällä tai joitain ihania villikukkia kesällä <3

Ett stort tack L&H!

Elina / Place for Dreams - -

8 kommenttia “Svenskt Tenn Ekollonvas

  1. Aivan ihana idea! Laitetaankohan sinne vettä myös vai pelkkä terho vaan tuohon suuaukkoon? Googletin tuon ja näyttää aika kivalta. Taidan haluta tuommoisen 😀

    1. Eikö! &hearts; Laitetaan vettä pohjalle, josta tammenterhon juuret sitten sitä imevät. Pitää ihan selvittää pitääkö vettä olla sinne terhoon saakka aluksi, vai miten juuret alkavat kasvamaan 😀

    2. Mulla kävi mielessä, että jos se tammenterho sulkee tuon maljakon suun, niin ehkä se synnyttää maljakkoon kosteuden ja siten terho saa kosteutta vaikka vettä on vain osa? 🙂

  2. We agree on all of the written above, even though we don't quite understand everything! It's lovely and a must have so we're glad that we could give it to you! We had so much fun and can't wait for us to have another weekend together! Lots of love to the both of you! ❤️

  3. Täälläkin halutaan tammenterhovaasi &hearts; Törmäsin vähän aika sitten ruotsalaisessa blogissa ja se oli kyllä niin söpö!! Pikkuinen hassu idea, mikä ilahduttaa kotosalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *