DSR taljoissa

Meidän tuolien päällisinä olevat taljat ovat saaneet tänä talvena ”väriä” harmaista versioista. Valkoiset kuitenkin meidän kaikkien lempparit, niiden pehmeyden takia. Jopa koiramme vaihtaa harmaalta mielummin vaalean taljan päälle nukkumaan heti, kun tilaisuus sallii. Saa nähdä kuinka sitä taas keväällä tottuu istumaan tuoleissa ilman näitä pehmikkeitä.

placefordreams.jpgplacefordreams.1.jpg

Viikko on hujahtanut vauhdilla ja siihen on mahtunut paljon. Saimme vihdoin paljon odotetut vieraat tänne Helsinkiin, kun ruotsalaiset ystävämme tulivat tänne meitä ilahduttamaan. Toimimme loppuviikon turistioppaina ja vietimme aikaa näyttäen Helsinkiä. On kyllä hauskaa, kuinka paljon yhtäläisyyksiä maillamme on, mutta silti pieniä asioita, jotka eroavat täysin toisistaan. Ystävistämme oli esimerkiksi todella hauskaa, että kerrostaloasunnossamme on ikioma sauna. 

Viime viikkoisesta sopasta innostuneena tein taas helpon version. Vihannesten lisäksi nappasin sekaan kaapista löytyviä aineksia; pecorinoa, turkkilaista jugurttia ja tuoretta basilicaa sekä korianteria. Ruokakermaa meillä ei ollut, mutta pecorino ja jugurtti ajoi senkin aseman oikein hyvin. Helppoa ja herkullista kertaalleen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *