Keventäjän keitto

Nyt on minun Wilfaa testattu myös kasvissosekeittoon. Tänään mieli teki kevyempää ruokaa, sillä eilen juhlistimme mieheni kanssa 2. hääpäiväämme ja ravintolaruoka oli melko tuhtia. Ehkä vuodesta 2016 tulee kokkivuoteni. Oli nimittäin niin helppoa tämän sopan teko, että toivottavasti innostun taas ruoanlaitosta. Vielä, kun mieheni saisi innostumaan näistä kokeiluistani 😉

Kuva.jpg

Helpon ja herkullisen sopan aineet:

n 8 dl vettä

Kasvisliemikuutio

n 800g kukkakaalia, parsakaalia ja porkkanaa

Rucolaa 

Mustapippuria

1prk (2dl) Creamy cooking -kauravalmistetta (tai ihan vain ruokakermaa)

 

Laita vesi kiehumaan ja lisää liemikuutio. Lisää kukkakaalit, parsakaalit ja porkkanat. Jos käytät tuoreita keitä n 25min, jos taas pakasteita, niin n 10min riittää. Kaada seos blenderiin, lisää creamy cooking kauravalmiste sekä rucolat ja soseuta. Mausta mustapippurilla ja valmista tuli!

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *