Mukavuutta

Neuleet ovat ehdottomasti mukavin asia pukeutumisessa näin kylmään vuodenaikaan. Minulla sydän sykkii eniten harmaille sekä luonnonsävyisille kappaleille ja harmaita tuntuu vain löytyvän koko ajan uusia. Neuleet sopivat mielestäni hyvin niin toimistolle, kuin vapaa-aikaankin. Toki riippuu vähän työstä ja toimistosta, mutta ainakin meillä rakennus on niin kylmä tähän vuodenaikaan, että neuleet ovat mitä parhaimpia myös töihin. Vapaa-ajalla kaveriksi voi pukea edellisen postauksen tyylillä hieman rennompaa farkkua tai nahkahousut ja jalkaan lenkkarit. Töihin taas siistimmät housut ovat parempi valinta korkojen kanssa. Inspiraation lähteenä Pinterest ja Sofis Snapshots.

1-Desktop14.jpg

 

1-Desktop13.jpg

Samsoe&Samsoe, Whistles, Gap, Someday, Banana Republic, Hope

 

*Sis.mainoslinkkejä

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *