Revityt

Hitaasti olen minäkin innostunut revityistä farkuista. Tai oikeastaan olen aina muiden päällä näistä tykännyt, mutta ajatellut ettei itselle nämä sopisi. Nyt löysin alennusmyynneistä niin halvat yksilöt, jotka oli vain pakko ostaa. Harmaa väri on ollut farkuissa ostoslistallani jo pitkään, joten nyt tuli lyötyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Kuvassa näkyy päällä myös toinen alelöyty; harmaa kashmir neule, jossa ihastuin rentoon malliin.

placefordreams.ripped.jpgplacefordreams.ripped.1.jpg

Onneksi ulkona sää on kaikkea muuta, kuin harmaa! Kivaa viikonloppua 🙂

6 kommenttia “Revityt

  1. Kaunis blogi sinulla ♥ Pitääkin kahlata läpi.. 🙂 Ihana paita, mistähän olet sen löytänyt? Nyt blogisi kimppuun! Kivaa viikonloppua! Terveisin, Henna

    1. Kiitos paljon Henna 🙂 Neule on Vero Modan, minulle tuli täytenä yllätyksenä, että heilläkin valikoimissa kashmiria! Ei ollut hinnalla pilattu ja on ihanan pehmoinen!

    1. Hei Hanna, toki saat! Pahoittelut myöhäisestä vastauksesta, jostain syystä en ollut saanut kommentistasi sähköpostia. Nämä ovat H&M alesta, olikohan 12e 😉 Eli raaski hyvin ostaa tällaiset "muotifarkut", eikä mitkään klassikot 😉

    2. Kiitos vastauksesta😊 Housut istuvat sinulle mainiosti. Täytyy itse käydä katsomassa jos kyseiset housut vielä löytyisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *