Wilfa Raw Fuel

Kerroin teille vanhasta uudesta innostuksestani smoothien tekoon. Viime viikonloppuna kävi kuitenkin hassusti, sillä vanha blenderini hajosi. Lasikannu halkesi ja näin ollen oli pakko lähteä siltä istumalta uutta ostamaan. Samalla tuli uusittua kone hieman tehokkaampaan versioon ja tässä esittelyyn minun blenderi 2.0 😉 

placefordreams_wilfa.jpg

Päädyin ostamaan Wilfan blenderin ystäväni suosituksesta. Uudella blenderillä haluan tehdä myös kasvissosekeittoja, joten mikä tahansa ei kelvannut. Tässä mallissa kannu ei ole lasia, joten se kestää kuumaa aina 100 asteeseen saakka. Kannulle oli muitakin vaatimuksia; vanhassa mallissani ei nimittäin päässyt kunnolla pesemään teräosaa, joten uudelle blenderille oli myös kriteerinä fiksumpi rakenne. Tässä mallissa alaosa on leveämpi ja näin helpommin pestävissä. Terästä myös sen verran, että tällä koneella ei smoothieen ole jäänyt enää paakkuja, toisinkuin vanhassani saattoi jäädä aina pikku sattumia.

placefordreams_wilfa.1.jpg

Kannussa olevat millimitat helpottavat myös, sillä näen tästä suoraan milloin mantelimaitoa (tms) yhteen smoothieen on tarpeeksi ja en tarvitse tähän enää desimittaa.

placefordreams_wilfa.2.jpgplacefordreams_wilfa.4.jpg

Smoothien tekoon on oma ohjelmansa, kuin myös sosekeitoille ja kasviksille. Kuumaa käsitellessä on myös tuo astemittari helpottamassa työskentelyä ja astemittari toimii myös painimena, jolla ruokaa voi sekoittaa. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan sosekeittojen tekoa, mutta toivottavasti jo viikonloppuna ehtisin. Nyt siis vain herkullisia reseptejä googlailemaan. Hyvistä resepteistä otetaan siis ehdottomasti vinkkejä vastaan!

Elina / Place for Dreams - -

Wilfa Raw Fuel” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *