Aamukahvia

Aloitin uuden vuoden pienellä detoxilla ja luovuin kahvista pariksi viikoksi. Kahvin lisäksi karsin muitakin paheita, mutta jopa karkeista luopumista rankempaa oli olla ilman kahvia. Olin muutamia päiviä niin kipeänä, että kahvivieroitus meni siinä samalla, joten käytin tilanteen hyödykseni ja heti tervehdyttyäni alkoi detox. Nyt kuitenkin olen muutamana aamuna nautiskellut taas aamukahvia (ihan vain yhden kupillisen päivän aikana, vanhan kolmen sijaan). Detoxilla olin myös ilman maitotuotteita ja nyt laitoin maidon sijasta kahviini kaurajuomaa. Löysin kaurajuoman, joka on tarkoitettu kahvin sekaan ja se ei paakkuunnu sinne inhottavasti (niinkuin esim soijajuomat). Ihan en ole mausta vielä vakuuttunut, joten katsotaan tuonko luomumaidon takaisin kahvin kaveriksi. Jos teillä vinkata hyvää maidon korviketta kahviin, niin vinkkejä otetaan vastaan!

placefordreams.1.jpgplacefordreams.2.jpg

Asiasta täysin toiseen, tajusin nimittäin tässä, että viime kampaajakäynnistä on jo puoli vuotta.

Nyt asia kuitenkin korjattu ja aika freesaukseen bookattu!

2 kommenttia “Aamukahvia

  1. Kun olin tovin maidottomalla, käytin kahvissa riisijuomaa Alprolta. Se oli minun ja monen vinkin antajankin mielestä paras sitten soijamaidon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *