Elossa

Pyhältä palattiin jo sunnuntaina, mutta kuume vei minut sängynpohjalle moneksi päiväksi. Perjantai iltana sain todennäköisesti ruokamyrkytyksen ja lauantaista eteenpäin olinkin kovassa kuumeessa lähes vuodepotilaana. Olipahan ainakin hyvä herätys huolehtia omasta terveydestä heti uuden vuoden alkuun. Jos sairasteluja ei lasketa, niin Pyhällä oli ihanaa. Kävin viime talvena laskettelemassa piiiitkän tauon jälkeen ja nyt olen taas innostunut tästä harrastuksesta. Maisemat kruunaavat tietty koko lajin. Onneksemme pahimmat paukkupakkaset olivat poissa meidän lomamme ajan.

Kuva.jpgKuva%202.jpgKuva%203.jpgKuva%207.jpgKuva%201.jpgKuva%206.jpgKuva%209.jpgKuva%205.jpg

Nyt keräilen hiljalleen itseni taas elävien kirjoihin ja palailen blogiin taas, kunhan tämä hoidettu 🙂

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Elossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *