2015 suosikkimeikit

Tämän vuoden suosikeista on seuraavana vuorossa meikit, jotka ovat muodostuneet suosikeiksi vuonna 2015. Olen kokeillut lukuisia eri meikkejä, mutta mitä tulee perus arkimeikkiin ja varsinkin meikkipohjaan, ei Lumenea ole voittanutta. Lumene tuntee selvästi meidän suomalaisten ihon parhaiten, sillä vain Lumenen tuotteilla saan luotua luonnollisen meikkipohjan. Te jo pitkään blogiani seuranneet tiedättekin minun iho-ongelmista ja sitä suuremmalla syyllä minulle on todella tärkeää luoda luonnollinen meikki. Olen tässä vuosien saatossa joutunut opettelemaan meikkivoiteen käyttöä ja huomannut eri merkkien välillä todella isoja eroja juurikin luonnollisen lopputuloksen takaamiseksi. Esittelyyn siis combo, jolla meikkaan kasvoni lähes päivittäin. Tuotteet olen saanut Lumenelta, mutta vaikka lopettaisin blogini huomenna, ostaisin samat tuotteet meikkipussiini samantien.

lumene.3.jpglumene.jpg

Lumenen meikkivoiteissa on itseasiassa montakin minulle sopivaa, mutta varsinkin tämä Nude Perfection kevytmeikkivoide on ollut erittäin toimiva. Tämä tasoittaa ihon sävyä peittäen sopivasti punoituksia ja ihon värin epätasaisuutta. Lopputulos on kuitenkin kevyt ja raikas ja tunne iholla on lähes meikitön. Koostumus meikkivoiteessa on helposti levittyvä siten, että vältyt rumilta rajoilta leukaperissä. Toki oikealla sävylläkin on iso rooli ja omaan valkeaan ihonsävyyn nro 1 on paras. Tässäkin yksi syy suosia suomalaisuutta meikkien merkin valinnassa; sävyt on suunniteltu juuri oikeiksi meille. Muissa merkeissä olen huomannut vaaleissa säyissä aina jotain outoa keltaisuutta tms, jolla ei saa luotua luonnollista lopputulosta.

Meikkivoiteen jälkeen käytän Longwear Blur meikkipuuteria, jossa on hieman enemmän peittävyyttä, kuin Lumenen irtopuuterissa, jota myös silloin tällöin käytän. Päivän mittaan en muute lisää puuteria vaan jos kasvot tuntuu kiiltävän, niin painelen niitä kevyesti käsipaperilla.

lumene.2.jpg

Kulmakarvoille käytän tätä ihan huippua muotoiluvahaa, jonka pienellä harjalla vetäisen kulmat ojennukseen hetkessä. Tässäkin tämä vaaleanruskea sävy on täydellinen luonnollisen lopputuloksen luomiseen. Kulmakynistä en oikein pidä, sillä niillä tulee tosiaankin liian piirretyt kulmat ja näin ei kovin luonnolliset. Olen myös kokeillut puuterimaisia kulmavärejä, mutta laiskuuttani en niillä jaksa meikkailla. Tällä muotoiluvahalla kulmien ryhdin saa niin helposti ja nopeasti esiin.

lumene.4.jpglumene.1.jpg

Kasvoille käytän myös Arctic Sun aurinkopuuteria sekä Touch of Radiance poskipunaa sävyssä Rosy Blush. Myös näissä pätee täydellisten sävyjen lopputulos. Vaalealle iholle tuntuu olevan todella haasteellista löytää Lumenea parempaa merkkiä ja ihmekös olenkin käyttänyt Lumenea niin kauan, kuin vain olen meikannut. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *