Vuoden suosikkituoksu

Vuosi lähenee loppuaan ja aika taas koota muutamia vuoden suosikkeja yhteen. Kosmetiikasta jää helposti jakamatta täällä suurin osa, koska tuskin kaikista jaksatte edes lukea 😉 Tässä kuitenkin vuoden ehdottomat suosikkini; Giorgio Armanin Sí, josta tämä Eau de toilette on ollut arkikäytössä suosituin. Tämä on tuoksuista kevyin ja siksi arkikäyttöön täydellinen. Tuoksuihin valitsin myös suosikki vartalovoiteeni; Vichyn Ideal Bodyn, jossa hento tuoksu myöskin ja tästä jää iholle kaunis hehku.

placefordreams.si.jpgFullSizeRender.jpg

Minulla on myös nämä Sín muut tuoksut, joista kaikille löytyy oma hetkensä käyttää. Olen näin vanhemmiten alkanut kärsimään päänsäryitä jos käytän liian voimakkattaita tuoksuja, mutta edes tuo Sí Intense ei aiheuta minulle (onnekseni) päänsärkyä, sillä tuoksu on mitä ihanin. Kevyin versio siis perus arkikäytössä, keskimmäinen arkikäytössä, jossa haluan tuoksun kestävän aamusta iltaan ja Intense taas illanviettoon.

Elina / Place for Dreams - -

Vuoden suosikkituoksu” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *