3. Adventti

Jee, tänään satoi lunta! Niin ihanaa, pieni toivo siis vielä elää valkoisesta joulusta. Siivosin tänään tennistuntia lukuunottamatta koko päivän ja ihan parasta on vain sytyttää pimeällä kynttilöitä puhtaassa kodissa. Olen pitänyt itseni kurissa joulukoristeiden suhteen ja vasta ensi viikonloppuna ajattelin räjäyttää potin kunnolla. Nyt vielä tunnelmavalot ainokaiset koristeet havujen ja joulukukkien lisäksi. Kävimme Ikeassa tässä yksi ilta ja hamstrasin kunnolla hyasintteja. Huomasin nyt vasta Ikeassa myytävän muuten kokomustia tiskiharjoja ja niitä oli myös pakko ostaa sekä tietty vinkkaa myös teille. Elämän pienet ilot 😉 

placefordreams.789.jpgplacefordreams.784.jpgjouluvalot.jpgkivituikut.jpgKuva.jpgjoulut%C3%A4hti.jpg

Mukavaa iltaa sinne ja toivottavasti olette onnistuneet pitämään joulustressin poissa!

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *