Kolmeyks

Vuosi sitten oli kova ikäkriisi, enää ei. Tänään pyörähti mittariini taas yksi vuosi lisää ja olo on viime vuotiseen verrattuna huomattavasti parempi. Kollega kävi tänään kysymässä ikääni, kun huomasi meillä olevan sama synttäripäivä, eikä edes ahdistanut kertoa sitä.

1-Desktop8.jpg

Hemmottelin itseäni tänään ihanan Simonani huomassa, ripset laitettiin kuntoon, kasvohoitoa unohtamatta. Pitää muistaa myös huoltaa itseään nyt, kun ikää on lisää 😉

Elina / Place for Dreams - -

6 kommenttia “Kolmeyks

  1. Onneksi olkoon! Lapsena ja teininä mun mielestä Frederikin "Kolmekymppinen" kertoi jostain ikälopuista kävyistä 😉 Mutta näin viittäkymppiä lähestyvän näkökulmasta kolmekymppiset ovat ihan nuorisoa vielä! Eikä viiskymppisetkään ole niin vanhoja kuin ennen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *